In fiecare an incepand cu 1988,. Organizatia Mondiala a Sanatatii a numit ziua de 31 mai ca Ziua Internationala Impotriva Tutunului.

Aceasta zi a fost creata cu scopul de a ne reaminti cat de daunator este fumatul pentru sanatatea umana.

In ultimii ani, a fost facuta o descoperire care ar putea sa ajute milioane de oameni din intreaga lume sa renunte la fumat si sa isi imbunatateasca considerabil viata. Aceasta descoperire este chiar tigara electronica, cea care castiga treptat, dar sigur increderea a milioane de fumatori care isi doresc sa renunte la acest viciu. In acelasi timp, comunitatea stiintifica incepe sa vada gradual tigara electronica precum un rival de seamaal tigarilor din tutun, de vreme ce tot mai multe studii empirice au confirmat ca este mult mai putin daunatoare decat tigarile conventionale. De altfel, cativa cercetatori au inceput sa promoveze tigara electronica precum un produs care ajuta la renuntarea la fumat!

Asa ca, daca esti fumator, ar trebuis a vizionezi cat mai repede documentarul BB cu privire la tigarile electronice (video, mai jos). Acest documentar este o prezentare comprehensiva a acestui fenomen in plina dezvoltare numit “tigara electronica” , care se extinde rapid si sigur in intreaga lume. Expertii discuta despre tigara electronica, asta in timp ce se face referire la studiile care investigheaza eficienta tigarilor electronice in renuntarea la fumat.

Documentarul ajunge la aceleasi concluzii ca mai toata lumea; tigara electronica are potentialul de a salva milioane de vieti, de vreme ce este considerabil mai putin daunatoare decat fumatul conventional, cel care s-a demonstrat a fi raspunzator pentru mortile a milioane de oameni din toata lumea, in fiecare an.

Din acest motiv, va recomandam sa vizionati documentarul si apoi sa va intrebati daca merita sa continuati sa fumati…