Miercuri, 27.01.2016, a opta ceremonie a Premiilor Francizei a fost tinuta sub auspiciile amerei Comertului si Industriei din Atena si a Confederatiei Nationale Grecesti a Comertului. Compania responsabila pentru organizarea intreg evenimentului a fost revista Franchise Business .

In timpul evenimentului, 22 de afaceri au fost rasplatite pentru performanta si dezvoltarea initiativelor pe care le-au adoptat in 2015.

Printre companiile rasplatite pentru performantele lor a fost si compania noastra, NOBACCO, caruia i-a fost inmanat premiul pentru „Cea mai buna utilizare a tehnologiei”.

Evenimentul „Premiile Francizei”, care a devenit unul dintre cele mai prestigioase institutii dedicate francizei din Grecia,este organizat annual inca din 2008 de revista Franchise Business. Ceremonia premiilor Francizei se bucura de suportul tuturor profesionistilor remarcabili din industrie si este considerat evenimentul cel mai important pentru francize, dar si pentru indentificarea celor mai bune practici din industrie. Rasplatind lanturile, managerii si afacerile de francizza, Premiile Francizei scot in evidenta companiile care continua sa investeasca, sa creeze job-uri si sa ramana competitive.

Vezi mai jos video integral de la ceremonia de premiere: