Producatorii nostri
Compania Nobacco, in incercarea ei de a crea produse de inalta calitate, a dezvoltat colaborari pe termen lung cu cei mai mari si mai specializati producatori de tigari electronice si dispozitive de vapat.

Colaborarea cu cei mai de incredere producatori mondiali de tigari electronice scoate in evidenta angajametul companiei in a asigura productia si distributia pe piata a unor produse corespunzatoare unor standarde inalte, care sa respecte toate certificarile impuse. In paralel, compania ofera produse inovative rezistente in timp si care satisfac nevoile cele mai exigente ale amatorilor de tigari electronice.
E-SHOP
Tigari Electronice
Tigara electronica este un produs de avangarda acceptat pe scara larga de catre fumatori care pana astazi nu voiau sau nu puteau sa se lase de fumat.

Tigara electronica functioneaza fara flacara normala si nu contine fum. Este un dispozitiv care se compune din 2 parti principale: o baterie reancarcabila si vaporizatorul. Cu activarea automata a baterei sau apasand un buton incepe un proces de transformare in vapori a e-lichidului care elibereaza aburul pe care il inhaleaza vaperul, oferindu-i astfel senzatia deplina a fumatului traditional.
E-SHOP
E-lichide
Sunt lichidele care se folosesc la tigarile electronice. Acestea ofera nicotina si gustul tigarii electronice. Dupa incalzire produc aburul pe care il inhaleaza vaperul.

Exista e-lichide care contin nicotina si altele care nu contin. E-lichidele NOBACCO se regasesc in 4 concentratii de nicotina: None, Low, Medium, High.

Principalele componente ale e-lichidelor sunt propilen glicolul (PG), glicerina vegetala (VG) sau combinatia celor doua cu apa. Propilen glicolul care se foloseste in tigara electronica este un lichid incolor si dulce, cu textura grasa si vascoasa. Propilen glicolul se foloseste la producerea alimentelor si produselor cosmetice, este sigur pentru om si nedaunator mediului inconjurator. Este substanta care ajuta la diluarea substantelor aromate continute in tigara electronica iar cu ajutorul caldurii produce aburul care simuleaza fumul tigarii.

Glicerina vegetala este o combinatie chimica organica care se foloseste ca materie prima pentru medicamente, sapunuri, produse cosmetice, precum si ca inlocuitor al zaharului. Este, de asemenea, o substanta de uz general care a fost caracterizata ca fiind sigura. Glicerina constituie baza diferitelor e-lichide, in locul (sau in combinatie) cu propilen glicolul. Cu cit mai multa glicerina vegetala (VG) contine un e-lichid, cu atat mai grasa si vascoasa este consistenta lui. Glicerina vegetala produce mai mult abur decit propilen glicolul, dar face mai slab gustul lichidului.
E-SHOP
Vaporizatoare
Rolul vaporizatorului este dublu. In interiorul lui se depoziteaza e-lichidul pe care il foloseste vaperul. In acelasi timp, in interiorul lui se gaseste si elementul care incalzeste (rezistenta). Cu ajutorul incarcarii electrice, care este produsa de baterie, acesta transforma lichidul in aburi.
E-SHOP
Baterii
Bateria ii produce vaporizatorului curentul electric de care are nevoie pentru a incalzi e-lichidul si pentru a produce vapori.

De cele mai multe ori este o baterie reancarcabila cu ioni de litiu. Durata de viata a bateriei depinde de cat de des este folosita, de tipul ei, marimea (mAh) si mediul in care functioneaza. De obicei este cea mai mare componenta a tigarii electronice.
E-SHOP
Accesorii
Accesorii și gadget-uri care adaugă stil și utilitate! Pentru cea mai buna cu putinta experienta de vaping, o tigara electronica (un dispozitiv) poate sa se combine cu accesorii de calitate care sunt proiectate cu atentie speciala la detalii.

Pentru cea mai buna cu putinta experienta de vaping, o tigara electronica (un dispozitiv) poate sa se combine cu accesorii de calitate care sunt proiectate cu atentie speciala si in amanunt. Truse si huse pentru transport, incarcatoare pentru baterii, abtibilduri, adaptoare si mustiucuri din diferite materiale si culori intregesc noua dvs. tigara electronica.
E-SHOP